Shine beauty design

Lashlift


För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt.
VARFÖR LASHLIFT?När man böjer upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning. Fransförlängning kräver också mer underhåll än LashLift.
Första gången du gör LashLift hos oss utförs behandlingen enligt de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig.
ATT TÄNKA PÅ EFTER…Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad under denna tid. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.
HÅLLBARHETDin naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.
OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).